Stayhold – organizator prtljažnika

Vsakodnevno se srečujemo z nalaganjem prtljage v avtomobilu in z njo povezanimi težavami. Rešitev je sedaj na dlani, saj jo je mogoče s pomočjo različnih držal znamke Stayhold varno in preprosto pričvrstiti v prtljažnik ter jo brezskrbno prevažati. V britanski avtomobilistični reviji Autoexpress so Stayhold razglasili za “Organizator prtljažnika leta 2021”

Verjetno ni uporabnika avtomobila, ki se vsakodnevno ali pa vsaj občasno ne srečuje z razmetano prtljago po prtljažniku, ki med vožnjo pade iz vrečke s špecerijo, škatle z orodjem, prevrnjenimi ali celo razbitimi steklenica, … Nemalokrat uporabniki s takšno prtljago vozimo več kot le previdno, a nam kljub le redko uspe pripeljati vrečko nakupa ali česar drugega do cilja, brez da bi se kaj valjalo po prtljažniku.

Pri podjetju Stayhold so se na tovrstne težave uporabnikov lotili zelo analitično in svoja spoznanja in ugotovitve uporabili pri zasnovi in izdelavi takoimenovanih organizatorjev prtljažnega prostora. Izdelali so na videz zelo preprosta držala v treh velikostih, ki so enostavna za uporabo in zelo funkcionalna. Z njihovo uporabo, prtljaga tudi po povsem normalni vožnji ostane na svojem mestu ter tako preprečujejo, da bi se med vožnjo poškodovala ali udarjala ob stene prtljažnika ob premagovanjem različnih sil, ki vplivajo nanjo med vožnjo skozi ovinke ali po slabem cestišču.

Zasnova organizatorjev Stayhold temelji na ojačanem L profilu v treh različnih velikostih, ki se med seboj razlikujejo po funkcionalnosti in primernosti glede na podlago prtljažnega prostora. Lastniki vozila z gumijastim prtljažnim dnom lahko izberejo model Sidekick, na katerem je spodnja stran opremljena z majhnimi zobci, ki zagotavljajo odličen oprijem na gumijasti podlagi, saj teža kosa prtljage samodejno pritiska na dno prtljažnika. Za prtljažnike z dnom iz tkanine pa so primerna držala, ki so na spodnji strani opremljena z »ježek« trakom znamke Velcro za pritrjevanje, prav tako pa je težje predmete mogoče na L profil tudi položiti za več potisne sile na dno prtljažnika. Tako omogoča prevoz različnih škatel, lončnic, posod, škatel orodja, polnih vreč nakupa in druge prtljage povsem brez strahu, da bi se kotalila, premikala ali celo razbila po prtljažniku. Ne glede na izbiro profila in njegovo velikost, so vsa držala posebej ojačana na bokih, tako da zmorejo prenesti sile med vožnjo, ki delujejo na tovor. Za dodatno večfunkcionalno uporabo poskrbijo še kakovostni snemljivi elastični trakovi, v katere je mogoče varno pripeti steklenice, majhne lončnice rož, spreje, karnistre ter drugo opremo, istočasno pa je mogoče s steno držala pričvrstiti tudi druge kose prtljage ali vrečke.

V spleti trgovini www.4kolesa.si ponujamo vse tipe organizatorjev prtljažnika Stayhold. Modeli primerni za prtljažno dno iz tkanine so naprodaj v treh velikosti. Model Mini velja za najmanjšega in zmore pričvrstiti predmete do teže 15 kilogramov, lahko pa je opremljen z dvema elastičnima trakovoma. Model Metro je srednje velikosti, serijsko opremljen z enim elastičnim trakom in je primeren za pričvrščevanje predmetov do teže 30 kilogramov. Največji je model Classic, primeren za težo do 45 kilogramov in prav tako serijsko opremljen z enim elastičnim trakom. Za prtljažnike z gumijastim dnom je primeren model Sidekick, serijsko opremljen z eno pripenjalno elastiko in velja za srednjo velikost. Sicer je vsa držala mogoče tudi dodatno opremiti s pripenjalnimi elastičnimi trakovi.